MENY

Julebord på Arkeologisk museum

Ta med venner og kollegaer på en hyggelig og stemningsfull førjulsfeiring med et kulturelt innslag på Arkeologisk museum.

I november og desember tilbyr vi nydelige retter servert i vår museumskafe. Et formidlingsinnslag om jul og gamle juletradisjoner er selvsagt inkludert i prisen.

Juletallerken fra Charles & De

Stekt ribbe med knasende svor, medisterpølse & karbonader fra Idsøe A.S, egenprodusert rødkål, stekte epler, nykokte poteter, ribbesaus.

Per person kr. 480,-

Husets tapas fra Charles & De

Waldorfsalat med juleskinke. Røyket laks med sennepsdressing, dill og agurk. Gravet laks med dillstuede poteter. Quiche med skinke og purreløk. Grillet svinenakke med epler, rødkål og sprø svor. Nybakt brød fra Kanelsnurren. Aioli. Urtemajones.

Pris per person kr. 300,-

Leiepris kommer i tillegg. Over 50 personer kr. 200,- per pers. Under 50 personer kr. 250,- per pers.

Prisen inkluderer personale, dekking og rydding.

Minimum 20 pers.

Bestilling gjøres til am-booking@uis.no eller per tlf. 51 83 26 91

Bilde av husfrue på Arkeologisk museum

Husfruen på Arkeologisk museum pynter til jul