MENY

Formidlingsfagdag og Museum Hack

Vi inviterer alle som jobber innen formidling til formidlingsfagdag og Museum Hack kommer helt fra New York for å ha et innlegg!

Dustin Growick fra Museum Hack, også kjent som the Dinosaur Whisperer, kommer til Arkeologisk museum, UiS for å holde foredrag! Museum Hack holder til i New York og er både nytenkende og utfordrende i sin måte å nå ut til nye publikumsgrupper. Vi skal få inspirasjon, økt kompetanse og ikke minst ekspertråd og innsikt i deres metoder for å engasjere og tiltrekke seg ulike publikumsgrupper på.

Hvordan hacke et museum?
Arkeologisk museum, UiS ønsker å invitere deg som jobber innen formidling og publikumstjenester til en egen formidlingsfagdag i Stavanger 25.september!

museumhack.com

Museum Hack ble startet da grunnleggeren Nick Gray begynte å holde omvisningsturer om ‘ikke interessante gjenstander’ for å skygge unna de typiske turistfellene. Dette har videre utviklet seg til en hel organisasjon som er dedikert til å vise at museer, gallerier, og til og med dyrehager, er unike arenaer for å ha det både gøy og lærerikt på en helt ny måte!

Museums are fu**king awesome.
Museum Hack

Vi tar nå i mot påmeldig, pris 500kr inkludert lett lunsj.

UiS logo
Museum Hack Arkeologisk Museum formidling

Museum Hack kommer til Stavanger!