Aktivitetssøndag for barn

På søndag 11. oktober er aktivitetsrommet for barn åpent på Arkeologisk museum fra kl. 11.00 - 16.00. Utstillingen 'Fragment av levde liv' vises fram til 18. oktober.

Ta tidsmaskinen tilbake til forhistorien, kle deg i vikingklær, bygg laftehus eller mal korn på steinaldervis! Aktivitetsrommet på museet er veldig populært blant barna. Her er det fri forhistorisk utfoldelse - med aktiviteter som både er lærerike og spennende. I utstillingen kan barna dessuten gå på skattejakt.

Fotoutstillingen  "Fragment av levde liv" viser hvordan små utsnitt av livet rundt oss kan gi innsikt i mer komplekse sammennhenger, akkurat slik tilsynelatande små gjenstandar fra fortida kan gi oss ny kunnskap om menneskene før oss. Utstillingen vises kun fram til 18. oktober.