Følg arkeologene på Norark.no

Arkeologisk museum deltar i den nettbaserte arkeologisatsingen Norark.no. Her kan du lese om utgravinger i ditt nærmiljø.

Portalen Norark.no har vært drevet på forsøksbasis en stund, nå er den i full drift. Den vil presentere nyheter om forskningsprosjekter, samt oppdateringer direkte fra bloggende arkeologer i felt.

Arkeologisk museum vil komme med oppdateringer fra utgravinger gjennom hele sommeren.  I portalen samles forskningsmiljøene for arkeologi og de fleste prosjektene ved universitetsmuseene på ett sted. Allerede i forsøksfasen har det vært stor publikumsinteresse for nettsiden, særlig bloggedelen.

De fem museene som bidrar er NTNU Vitenskapsmuseet, Arkeologisk museum – UiS, Tromsø Museum – UiT, Universitetsmuseet i Bergen og Kulturhistorisk museum – UiO.