Musikk fra Aserbajdsjan

Arkeologisk museum, Universitetet i Stavanger og Norges Aserbajdsjanske Ungdomsforening (NAYO) inviterer til musikk fra Aserbajdsjan med konsert på Arkeologisk museum 2. desember kl.19.00.

Velkommen til konsert, Musikk fra Aserbajdsjan! Profesjonelle aserbajdsjanske musikere vil fremføre sanger fra ulike musikksjangre fra Aserbajdsjan med noen tradisjonelle aserbajdsjanske musikkinstrumenter som nylig ble valgt av UNESCO til å komme på verdensavslisten. Departementet for Ungdom og Sport i den Aserbajdsjanske republikk har støttet dette arrangementet ved å sende populære aserbajdsjanske musikere og dansere som vil opptre under konserten:

Sahib Pashazada (tar; insturment, leder), Lala Mammadova (sanger), Sabina Arabli (sanger, mugam UNESCOS kulturarv musikk), Rashad Ilyasov (sanger), Togrul Asadullayev (kamanca; insturment), Roman Zeynalov (saz, UNESCOs kulturarven) Emin Carayilov (nagara; insturment) Gunel Sheykhova (danser) Elnur Suleymanov (danser) som vil femføre på denne konserten.

Billetter kan forhåndsbestilles ved Arkeologisk museum (Besøksadresse: Peder Klowsgt 30 A, Stavanger. Tlf.: (+47) 51 83 26 00. post-am@uis.no) eller kjøpes ved inngang (Begrenset plass. Vær tidlig ute!)

Tid og adresse:
Fredag, 2. desember