Omvisninger i helga

Søndag 11. januar er det klart for omvisninger på Arkeologisk museum. Vi har omvisning for voksne og en som er tilpasset barn og barnefamilier.

Hver søndag kl. 12 tilbyr vi omvisningen Tidsreisen: Vandring gjennom forhistorien. Denne omvisningen er rettet mot barn og barnefamilier, og vår reiseleder tar dere med til et isbjørnsjelett funnet på Finnøy, der får høre om Vistegutten og hva han hadde på seg og kjenne på tyngden av et vikingsverd. Og vet du hvordan en bronelur høres ut?

Etter omvisningen kan barna kle seg ut som vikinger og leke i langhuset vårt.

Kl 14 har vi en omvisning for voksne; Rogaland gjenoom 10.000 år. Vi tar dere med gjennom utstillingen vår, og viser fram flotte funn og forteller gode historier.

Vår lunsjkafe er åpen, vi selger våre gode kludderbrød, påsmurte sandwicher, kaker og lapper, samt kaffe, te og juice.
Vi selger også bøker og ulike gaveartikler i vår museumsbutikk.

Åpent: tirsdag 11–20, onsdag – lørdag 11–15, søndag 11–16, mandag stengt.