Ønsker du å leie et helt unikt lokale?

Inviter dine gjester på en opplevelse helt utenom den vanlige og gi selskapet ditt en forhistorisk ramme. Jernaldergården kan blant annet leies til bedriftsmiddager, julebord, konfirmasjon, bryllup, feiringer, mottagelsker eller barnebursdager.

• Bålgrop på Jernaldergården
    Vi har flotte selskapslokaler med nydelig utsikt.
  • Interiør  på Jernaldergarden
    Interiøret i et av langhusene på Jernaldergården.
  • Bilde av fasaden til besøkssenteret på Jernaldergården.
    Vår nye besøkssenter er et flott selskapslokale.
  • Husfruen forteller på Jernaldergården
    Utsikten på Jernaldergården
  • Utsikt på Jernaldergarden
    Husfruen tar deg og dine gjester med på en omvisning.
  • Husfruen kverner mel
    Har du prøvd å kverne mel på jernaldervis?

Jernaldergården er et rekonstruert gårdsanlegg fra eldre jernalder som er bygget på originale tufter. For 1500 år siden levde menneskene gjennom mang en hard hverdag, men de arrangerte også gilder i langhusene.
Nå kan du leie Jernalderården og gi arrangementet ditt en forhistorisk ramme. Opplev den unike stemningen rundt de blafrende ildstedene. Vi har også fått et flott nytt besøkssenter som har plass til 80 personer. Her kan vi friste med deilige forhistoriske menyer i vår flotte kafé.

Ta kontakt med oss for å få tilbud til ditt arrangement.

I tillegg til et lokale med god atmosfære og herlig mat, tar en formidler i tidsriktig kostyme tar det festlige laget med på en rundtur på gården og inne i langhuset, og forteller om liv og lagnad i eldre jernaler.

Vi arrangerer også bursdagsselskap for store og små, skoleavslutninger, teambuilding i ekte jernaldertro, større selskap og overnattinger hele året.