Siste sjanse!

"Runer - fra grafitti til gravskrift" vises siste dag søndag 21. mars. Vi feirer en flott utstilling med omvisninger og utdeling av tøff t-skjorte til hver tiende besøkende. Aktivitetsrommet er åpent for barna og det gis gode rune-tilbud i museumsbutikken.

Omvisninger: Lørdag 20. mars kl. 12.00 og 14.00. Søndag 21. mars kl. 12.00, 13.00 (på engelsk) og 14.00.

Lokketilbud på søndag: Vi lokker med gratis t-skjorte med runemotiv til hver tiende besøkende som tar turen innom.

Gode tilbud: Museumsbutikken byr på niceprice-runepakker:
T-skjorte + runeheftet "Ryger ristar runer" av Inge Særheim + runelinjal = kr 150. Ordinær pris kr 295.
Kun t-skjorte med runemotiv: kr 100. Ordinær pris kr 200.

For barna: Skattejakt i utstillingen, aktivitetsrom med tidsmaskin, vikingutstyr og stokkebåt. Runeverksted  hvor barn og voksne kan risse runer i tre og lage magiske lykkeamuletter, som man kan ta med seg hjem.

I kafeen: Lekre kaker og lunsjretter.

For ikke å glemme: En spennende utstilling som inviterer til en oppdagelsesreise i runenes univers. Utstillingen forteller om runealfabetet og runeinnskriftene på en ny måte, hvor publikum gjennom hele utstillingen har mulighet til å undersøke, prøve og leke med runene.