Syke dager på museet i vinterferien

Hva ble folk syke av før? Og hvordan ble de friske? På Arkeologisk museum i vinterferien 20. - 24. februar, kan friske barn oppleve "Syke dager" hver dag fra kl. 11.00 til 15.00.

Arkeologisk museum inviterer alle friske barn til syke dager på museet  fra mandag 20. til fredag 24. ferbaur.

Det blir mye spennende å oppdage og lære om sykdom før og nå. Finn ut mer om urter, magiske ringer, bønnekranser, heksekunst og mye mer på museet i vinterferien. Kanskje blir du smittet?

Tonje Robberstad sminker ormebitt og barrna kan lage seg en førstehjelpsspung med litt av hvert oppi, blant annet moseplaster og seljebark til å dempe feber.
Litt heksekunst blir det også. Her får du råd mot mangt - alt fra dårlig appetitt (man spiser tre lus!!) til å bruke magiske runer for å verne seg mot kommende farer.