Vikingvinter i vinterferien

Nå nærmer det seg vinterferie, og hos oss på Arkeologisk museum har vi vinterferie på vikingvis.

Barn i vikingkapper på Arkeologisk museum Bli med på vikingvinter i vinterferien på Arkeologisk museum.

Vinterferie er museumtid. Og på Arkeologisk museum har vi mye gøy for barna hele vinterferien.
Hos oss kan du lære om vikingenes verden, og hva de gjorde vinterstid. Følg oppdragsløypen og finn vikingskatter.
Og hvordan fikk vikingene egentlig fyr på bålet? Klarer du å få fyr på vikingvis?
Lær om skinn og pels, og gå på jakt etter villsvin!

Det er gratis inngang på museet for alle barn hele vinterferien!

Vi har lesestund for barn mandag til fredag kl 13.00.

Fredag 16. februar har vi besteforeldredag, da kommer alle da kommer alle besteforeldre i følge med barnebarn også inn gratis. Denne dagen er det også fortellerstund med Marianne Stenerud, som forteller myter.

I tillegg til vikingaktiviteter har vi åpent i vår tidsnmaskin som tar dere med helt tilbake til steinalderen. Der kan du lære litt om dagliglivet slik det var da de føreste menneskene bodde i Rogaland.
Deretter kan du gå inn i vikinglanghuset og lære litt om hvordan hverdagen var i vikingtiden.

Benytt også sjansen til å se våre flotte nye utstillinger om isbjørnen fra Finnøy og opprinnelsesmyter fra hele verden.

Kafeen er åpen, vi selger lapper, påsmurte brødskiver, våre gode kludderbrød, samt hjemmelagde kaker og kjeks. Varm og kald økologisk drikke.
I museumsbutikken er det også mye kjekt.

Åpningstider i vinterferien 10 - 18. februar.
Mandag - fredag: 10 - 15
Lørdag: 11 - 15