Vinterferien: Vi går i frø!

Er du en flyver, en seiler, en klenger, eller er du rett og slett et bøllefrø? Fra 11. til 15. februar blir det vinterferieaktiviteter for barn hver dag fra kl. 11 til 15 på Arkeologisk museum.

Med utgangspunkt i utstillingen Gullkorn, vil vi ha spennende aktiviteter for barn hele vinterferien.
Foruten utstillingen, kommer vi til å ha frøløype der ungene blant annet kan finne verdens største frø, funfacts om frø og andre spennende ting.  I frølaben kan man identifisere forskjellige frø og det blir frø som lukter, frø som smaker, frø man kan sortere, se på i mikroskop og enda mer.

Vi skal også lage pillefygerter som kan sveve rundt i museet hele uka. Siden det nærmer seg lysere og varmere dager, skal vi lage frøbomber som ungene kan ta med seg hjem og bombe hager og veigrøfter med, så vi kan gå en blomsterrik vår i møte.