MENY

Date Night

Vi inviterer til date night på museet! Dette er for; nye par, gamle par, alle slags par, til å strekke på beina og ha en koselig Date Night. Så ta med en venn eller venninne på museet, helt gratis.

På tide med en date? Ta med en person, en venn, en kjærest eller en Tinder date på en museumsdate.

Museet har langåpent til kl.20.00 og inviterer til en ny kveld med 'Date Night'. Kl.18.00 blir det en guidet 'Love Tour' i utstillingene, og kl.18.30 på engelsk, og vi deler ut 'topp 10 miniguider' i samme tema om fortidens kjærlighetsrelaterte gjenstander, fra omtanke til litt mer spenstige objekter. I museumskafeen Ask og Embla blir det fra kl.16.00 har vi en 'hot' kafeemeny.Vi lager også til med litt festligheter på museet, det er bare å sette av datoen. Her på Arkeologisk museum får du se alt fra lokale vikingskatter, skjelettet av Vistemennesket fra Vistehola, verdens eldste isbjørnskjelett, og mye mer! Ta med en du er glad i eller en du vil bli bedre kjent med, og inviter til Date Night, det er gratis inngang på museet.

 

Time for a date? Bring a person, a friend, a boyfriend or a girl friend, or a Tinder-date on a museum date.

The museum is open until 8pm, and invites for a new evening with 'Date Night'. There is an English guided 'Love-tour' at 6.30 pm, and there are 'top 10 mini-guides' relating artefacts to love an compassion in the exhibtion. Free entry this evening.The museum cafe will present a 'hot' menu ready to serve from 4 pm.

#arkeologiskmuseum #museumdatenigth 

 

 

date night valentines day arkeologisk museum

Date Night byr på innblikk i litt historisk kjærlighet.