MENY

Kafé Ask og Embla

Vår hyggelige kafé Ask og Embla er et godt sted å sitte ned når du er på museumsbesøk. Vi har smørbrød, kaker og hver søndag serverer vi herlig hjemmelaget suppe. Du kan også besøke kafeen vår uten å kjøpe billett til utstillingene. Og har du et arrangement kan vi skreddersy meny for deg.

 • Focaccia med pulled pork.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
  Foccacia med pulled pork.
 • Gresskar & søtpotetsuppe2.JPG (rw_largeArt_1201).jpg
  Gresskar og søtpotetsuppe.
 • kafe på Arkeologisk museum.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
  Kafé Ask og Embla er Arkeologisk museum sin hyggelige kafé.
 • smørbrød med laks.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
  Smørbrød med laks.
 • Anretning i kafeen_møte.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
  Vår kafé kan brukes både til møtelunsj etter møter i ett av våre møterom, eller til selskaper. Ta kontakt for tilbud.

Kafeen er for deg som vil sitte ned mellom de gode opplevelsene i museet, eller bare komme innom for å nyte god mat i en hyggelig og varm atmosfære. Vi har god plass til barnevogner, rullestoler og aktive barn. 

Smakfull meny

På menyen har vi smakfull mat laget på museet, som holder høy kvalitet. Vi har ulike smørbrød med godt pålegg, hjemmebakte kaker og hver søndag kan du få kjøpt suppe hos oss. I tillegg har vi ulike typer kaffe, te og kald drikke. 

Med en god kopp kaffe og en hjemmebakt kake fra vårt eget kjøkken kan du sitte og bla i utstillingskataloger, en av våre mange brosjyrer eller en bok du har kjøpt i museumsbutikken. Hvis været er fint, og du har med barna som leker i hagen, har du full kontroll over aktivitetene gjennom vinduet.

Kafeen kan leies

Museumskafeen kan leies i forbindelse med konferanser, mottakelser og arrangementer. Kafeen kan også benyttes til festlige anledninger som dåp, konfirmasjoner og private festmiddager. Kafeen har plass til cirka 120 personer.

Vår kjøkkensjef kan tilberede mat etter dine ønsker. Det være seg forhistoriske tapas til en rundt dag, fem-retters middag til bryllup eller foccacia til lunsj for deg og dine møtedeltakere. Våre kulturhistoriske menyern består av ingredienser som menneskene i forhistorien hadde kjennskap til, med en liten «twist» for å justere smakene til moderne smaksløk.

Ta kontakt på am-booking@uis.no eller telefon 51 83 26 00 dersom du ønsker å leie kafeen vår for å lage en god ramme rundt ditt arrangement.