MENY

Søndagslunsj på museet

Vår hyggelige museumskafé er et godt sted å sitte ned når du er på museumsbesøk. Hver søndag serverer vi en god lunsjrett, laget med med gode råvarer.

Bilde av kyllingsuppe og brød. Hver søndag selger vi en lunsjrett på Arkeologisk museum, hvor vi bruker sesongens råvarer.

Kafeen er for deg som vil sitte ned mellom de gode opplevelsene i museet. Vi har god plass til barnevogner, rullestoler og aktive barn. 

Hver søndag, samt hver dag hele sommeren, har vi en smakfull lunsjrett på menyen, i tillegg til vårt vanlige utvalg av påsmurt lunsj, lapper, kaker og is. Vi har også en glutenfri kake.  

Med en god kopp kaffe og nystekte lapper eller en hjemmebakt kake fra vårt eget kjøkken kan du sitte og bla i utstillingskataloger, en av våre mange brosjyrer eller en bok du har kjøpt i museumsbutikken. Hvis du har med barna som leker i hagen, har du full kontroll over aktivitetene gjennom vinduet.

Museumskafeen kan leies i forbindelse med konferanser, mottakelser og arrangementer. Kafeen kan også benyttes til festlige anledninger som dåp, konfirmasjoner og private festmiddager. Kafeen har plass til cirka 120 personer.

Ta kontakt på am-booking@uis.no eller telefon 51 83 26 00 dersom du ønsker å leie kafeen.