MENY

Kafé Ask og Embla

Kafé Ask og Embla på Arkeologisk museum og Jernaldergården serverer god mat. Benytt kafeen når du besøker museet, eller ta turen innom for en god lunsj.

 • Focaccia med pulled pork.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
  Foccacia med pulled pork.
 • Gresskar & søtpotetsuppe2.JPG (rw_largeArt_1201).jpg
  Gresskar og søtpotetsuppe.
 • kafe på Arkeologisk museum.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
  Kafé Ask og Embla er Arkeologisk museum sin hyggelige kafé.
 • smørbrød med laks.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
  Smørbrød med laks.
 • Anretning i kafeen_møte.jpg (rw_largeArt_1201).jpg
  Vår kafé kan brukes både til møtelunsj etter møter i ett av våre møterom, eller til selskaper. Ta kontakt for tilbud.

Gjør dagen ekstra kjekk med et besøk i Kafé Ask og Embla! Kafeen er for deg som vil sitte ned mellom de gode opplevelsene i museet eller langhusene på Jernaldergården, eller bare komme innom for å nyte god mat i en hyggelig og varm atmosfære.

Ta derfor turen innom oss neste gang du er i nærheten av, eller på Arkeologisk museum eller Jernaldergården. Vi har god plass til barnevogner, rullestoler og aktive barn. 

Smakfull meny

På menyen har vi smakfull mat laget på museet, som holder høy kvalitet. Ingrediensene som brukes i maten har relevans til forhistorien, med litt «pepring» av modernitet.  

Med en god kopp kaffe og en hjemmebakt kake fra vårt eget kjøkken kan du sitte og bla i utstillingskataloger, en av våre mange brosjyrer eller en bok du har kjøpt i museumsbutikken.

Kafeen kan leies
Arkeologisk museum og Jernaldergården har utleie og servering i forbindelse med seminarer, konfirmasjoner, bryllup og alle anledninger som fortjener hyggelige minner fra et spennende og annerledes sted. Kafeen har plass til cirka 120 personer.

Vår kjøkkensjef kan tilberede mat etter dine ønsker. Det være seg forhistoriske tapas til en rundt dag, fem-retters middag til bryllup eller foccacia til lunsj for deg og dine møtedeltakere. Våre kulturhistoriske menyer består av ingredienser som menneskene i forhistorien hadde kjennskap til, laget med en liten «twist» for å bli spennende og relevant for vår tid.

Gjør dagen helt unik! Ta kontakt med oss på e-post: am-booking@uis.no eller telefon 51 83 26 00 dersom du ønsker å leie kafeen vår.

"Best er gildet, gjeng du ut att heil i sinn og sans." Fra Håvamål til Kafé Ask og Embla på Arkeologisk museum og Jernaldergården!