MENY

Flotte lokaler sentralt i Stavanger

Gi selskapet en forhistorisk ramme! Inviter gjestene dine til Arkeologisk Museum og Jernaldergården neste gang det er bedriftsmiddager, julebord, konfirmasjon, bryllup, feiringer, mottagelser eller barnebursdager. Et mer unikt lokale skal man lete lenge etter!

 • Bilde av kafeen på Arkeologisk museum
  Vi har flotte selskapslokaler sentralt i Stavanger.
 • Auditoriet på Arkeologisk museum.
  Vårt auditorium har plass til 120 personer
 • Kjøkkensjef Simon Paulsen imponerer stadig på kjøkkenet
  Kjøkkensjef Simon Paulsen imponerer stadig på kjøkkenet.
 • Dekket langbord på Arkeologisk museum
  Vi kan skreddersy din meny basert på forhistoriske råvarer.

Kafé
Kafé Ask og Embla ligger i hjertet av museet, med utsikt til museumshagen. Det kan dekkes til ca. 120 gjester i det flotte lokalet. På sommerstid kan den lune og grønne hagen benyttes til for eksempel velkomst og grilling. Vi tilbyr alt fra enkel til full servering tilpasset ditt arrangement. Kjøkkensjefen fra vår egen Kafé Ask og Embla står for tilbereding av lekre retter fra vår festmeny. Vi serverer også lunch og tapas. Menyen er basert på råvarer som det var tilgang på også i forhistorisk tid. 

Auditorium og møterom
Auditoriet rommer opp til 120 personer og er et velegnet sted for foredrag, mottakelser, lanseringer, konferanser eller andre kulturelle kveldsarrangementer. Det er også et møterom med plass til cirka 30 personer. Auditorium og møterom har alle tekniske hjelpemidler til disposisjon.

Omvisning
Gi gjestene dine den ultimate museumsopplevelsen - vi skreddersyr omvisninger, foredrag og aktiviteter til ditt arrangement på bestilling. Det blir minner fra arrangementet man ikke får andre steder!

Prisinformasjon
Leie av lokalet i 4 timer fra kr. 10 000,- og hver påfølgende time er kr 3500,- pr time. Minimumsantall på 20 personer. Prisen inkluderer rigging, dekking, servering og rydding samt omvisning med husfruen eller høvdingen i flotte vikingkostymer ved starten av arrangementet.

Fasiliteter og utstyr:

•           Medbragt drikke og mat tillates ikke

•           Skjenkebevilling må søkes om minst 2 uker i forkant

•           WIFI

•           Prosjektor/lydsystem

Kontakt oss for tilbud og pris:
Tlf. 51 83 26 91 / 51 83 26 00
E-post: am-booking@uis.no