MENY

Julelunsj i Kafé Ask og Embla på Arkeologisk museum og Jernaldergården

Velkommen til en helt spesiell førjulsopplevelse i Kafé Ask og Embla på Arkeologisk museum og Jernaldergården. Nyt vår deilige julelunsj tre dager i desember og kjenn høytiden senke seg.

Foruten å kunne bestille julebord, har bedrifter nå mulighet til å komme til oss på julelunch i Kafé Ask og Embla på Arkeologisk Museum og Jernaldergården.

Denne muligheten er åpen i uke 46: Onsdag 14. november, torsdag 15. november, og fredag 16. november kl. 11.30.

Husets tapas fra Kafé Ask og Embla
Dillstuede jordskokker. Røkt svinekam med rødkål og julesaus. Storfeballer i jernalder- ketchup. Røkt laks med sennepsdressing og trøffeleggerøre. Byggrynsrisotto. Aioli og ruccolapesto. Ass. salat med grønnsaker. Spekemat med rømme. Byggrynsalat.
kr. 345,- per person

Bruk anledningen til å få en gratis omvisning med tema; Jól før Jesus.
Hvordan feiret vikingene jul? Hadde de juletre? Trodde de virkelig at de kunne lokke solen tilbake midtvinters med jóleritualer? Hva spiste de? Hva drakk de? Du kan se dette med egne øyne i utstillingen på museet. Bli med på omvisning om det gamle Jól, gjennom arkeologiske funn fra Rogaland.

Omvisningen starter kl. 11.00 og tar ca. 30 minutter.

Påmelding med dato, antall og ønske om omvisning sendes til am-booking@uis.no

Årets julelunch blir på Kafé Ask og Embla

Bestill julelunsjen i Kafé Ask og Embla på Arkeologisk museum og Jernaldergården