MENY

Flotte lokaler sentralt i Stavanger

Gi selskapet en forhistorisk ramme! Arkeologisk museum og Jernaldergården har utleie og servering i forbindelse med kurs, konferanser, seminar og private selskap. Vi har unike møtelokaler, vi kan love gode smaksopplevelser og med på kjøpet får du omvisninger i historiske rammer.

 • Velkommen til å leie møtelokaler på Arkeologisk museum.
  Vi har flotte selskapslokaler sentralt i Stavanger.
 • Auditoriet på Arkeologisk museum.
  Vårt auditorium har plass til 120 personer
 • Kjøkkensjef Simon Paulsen imponerer stadig på kjøkkenet. Møtemat
  Kjøkkensjef Simon Paulsen imponerer stadig på kjøkkenet.
 • dekket bord med råvarer brukt i forhistorien
  Dekket langbord på Arkeologisk museum med råvarer fra forhistorien.

Besøk oss på Arkeologisk museum på Våland i Stavanger sentrum og på Jernaldergården på Ullandhaug, i umiddelbar nærhet til Universitetet i Stavanger og med fantastisk utsikt.

Vi har noe for deg som ønsker et mindre møterom og enkel servering. Eller for deg som vil ha ett auditorium, flott lunsj og en kulturell opplevelse. Eller for dere som ønsker å utfordre komfortsonen med aktiviteter før dere nyter en førsteklasses middag. Eller ønsker du en kombinasjon av dette – ja da skreddersyr vi et opplegg etter dine behov. Stemningen i våre to lokaler er unik, og gir den perfekte ramme for kreative møter og hyggelige sammenkomster

Servering

Våre kulturhistoriske menyer både på Jernaldergården og Arkeologisk museum består av ingredienser som menneskene i forhistorien hadde kjennskap til, med en liten «twist» for å justere smakene til moderne smaksløker.

Vi tilbyr alt fra enkel til full servering tilpasset ditt arrangement. Vår restaurant, Kafé Ask og Embla, står for tilbereding av lekre retter fra vår forhistoriske festmeny. Menyen er basert på råvarer som det var tilgang på også i forhistorisk tid. Foruten råvarene er prinsippene for tilberedingen de samme, men serveringen er tilpasset tiden vi lever i nå. Ta kontakt for menyer og priser.

På Jernaldergården lager vi også lam i kokegrop, en forhistorisk tilbereding av store stykker kjøtt som gir en helt unik smaksopplevelse. Her kan du og ditt selskap ta del i prosessen, hvis dere ønsker det.

Aktiviteter på Jernaldergården (pdf)

To unike møtelokaler

Kafé Ask og Embla på Arkeologisk museum ligger i hjertet av museet, med utsikt til museumshagen. Det kan dekkes til ca. 120 gjester i det flotte lokalet. På sommerstid kan den lune og grønne hagen benyttes til for eksempel velkomst og grilling. 

På Jernaldergården ligger besøkssenteret fint plassert i terrenget, med utsikt mot langhusene. I besøkssenteret er det plass til 80 personer. Vi har et styrerom med plass til 10 personer og et møterom som tar 40 personer og kan også deles i to.

Auditorium og møterom

Auditoriet rommer opp til 120 personer og er et velegnet sted for foredrag, mottakelser, lanseringer, konferanser eller andre kulturelle kveldsarrangementer. Vi har også et møterom med plass til cirka 30 personer. Auditorium og møterom har alle tekniske hjelpemidler til disposisjon.

Gi gjestene dine den ultimate museumsopplevelsen - vi skreddersyr omvisninger, foredrag og aktiviteter til ditt arrangement på bestilling. Det blir minner fra arrangementet man ikke får andre steder!

Fasiliteter og utstyr

•           Medbragt drikke og mat tillates ikke

•           Vi må søke om skjenkebevilling minst 2 uker i forkant

•           WIFI

•           Prosjektor/lydsystem

Kontakt oss for tilbud og pris:
Tlf. 51 83 26 91 / 51 83 26 00
E-post: am-booking@uis.no