Vinter på Jernaldergården

I vinter kan du besøke Jernaldergården på Ullandhaug hver dag unntatt mandager. Bli med inn i langhusene, kjenn varmen fra ildstedene og hør om livet på gården for 1500 år siden.

Blide av familie som er med på omvisning på Jernaldergården. Bli med på omvisning på Jernaldergården.

Ta turen til Jernaldergården i vinter, og lær mer om hvordan de hadde det, de som bodde her i regionen lenge før oss. Var det noe de gjorde som vi kan lære av?

Omvisninger i langhusene tirdag til lørdag kl.12 (Norsk) og kl.13 (Engelsk).
Søndag kl.12 (Norsk), kl. 13 (Engelsk) og kl. 14 (Norsk).

Det blir også familieverksted i besøkssenteret hver søndag med mange kjekke aktiviteter for store og små.

I besøkssenteret finner du også Kafé Ask og Embla som disker opp med god, hjemmelaget mat og bakst, kaffe, te og kalde drikker. Kaféen kan benyttes uten å kjøpe billett.

I museumsbutikken har vi et stort utvalg av unike suvenirer, gaver, leker og bøker.

Vinterferie

Fra 22. februar – 1. mars er det vinterferieaktiviteter på Jernaldergården.

Book tid for SFO / barnehage på: skoletjenesten@uis.no