MENY

Formidlingsfagdag og Museum Hack

Vi inviterer alle som jobber innen formidling til formidlingsfagdag og Museum Hack kommer helt fra New York for å ha et innlegg! Påmelding er nå stengt. Ring 47 51 27 43 for forespørsel om plass på formidlingsfagdagen.

Dustin Growick fra Museum Hack, også kjent som the Dinosaur Whisperer, kommer til Arkeologisk museum, UiS for å holde foredrag! Museum Hack holder til i New York og er både nytenkende og utfordrende i sin måte å nå ut til nye publikumsgrupper. Vi skal få inspirasjon, økt kompetanse og ikke minst ekspertråd og innsikt i deres metoder for å engasjere og tiltrekke seg ulike publikumsgrupper på.

Hvordan hacke et museum?
Arkeologisk museum, UiS ønsker å invitere deg som jobber innen formidling og publikumstjenester til en egen formidlingsfagdag i Stavanger 25.september!

museumhack.com

Museum Hack ble startet da grunnleggeren Nick Gray begynte å holde omvisningsturer om ‘ikke interessante gjenstander’ for å skygge unna de typiske turistfellene. Dette har videre utviklet seg til en hel organisasjon som er dedikert til å vise at museer, gallerier, og til og med dyrehager, er unike arenaer for å ha det både gøy og lærerikt på en helt ny måte!

Museums are fu**king awesome.
Museum Hack

Påmelding er nå stengt.
Ring 47 51 27 43 for forespørsel om plass på formidlingsfagdagen.
Pris 500kr inkludert lett lunsj.

Museum Hack Arkeologisk Museum formidling

Museum Hack kommer til Stavanger!