MENY

Påske på museet

Påske på Arkeologisk museum med påskequiz i utstillingen, påskemysterium og påskeverksted. I kafeen er det solboller. Fra 7.april til 12.mai har vi verkstedet "Tid for å så".

Noen har sluppet påskeharen inn på museet og den har lagt egg overalt. Bli med på Påskemysteriet og finn ut hvem som har sluppet påskeharen inn i utstillingen.

Påske på Arkeologisk museum betyr påskequiz i utstillingen, påskemysterium og påskeverksted. I kafeen er det solboller, i tillegg til mye annet godt.

Verkstedet 'tid for å så' er fra kl.12-14, alle får plante frø og ta med dette hjem. Tidsmaskinen tar dere med til steinalderen og vikinghuset.

I utstillingen har vi en egen 'Må see' guide på ulike språk, utforsk Rogalands fortid gjennom et utvalg av unike gjenstander og deres historier. Det finnes også sporløyper eller skattejakt for barn i utstillingen.

I museumskafeen Ask og Embla tilbys det påsmurt og kaker, og museumsbutikken selger gaver, suvenirer, håndarbeidsutstyr til ulike fortidsteknikker, samt fag- og populærvitenskapliglitteratur. 

Museet liker 5 minutter fra togstasjonen bak fylkekommunen, og det er soneparkering på 2 timer i gatene.

Billett på Arkeologisk museum gir gratis inngang til jernaldergården på Ullandhaug.

Del gjerne bilder med oss på sosiale medier #arkeologiskmuseum 

frø arkeologisk museum søndag

'Tid for å så' plant frø og da med en liten potte hjem!