MENY

Påske på museet

Påske på Arkeologisk museum med påskequiz i utstillingen, påskemysterium og påskeverksted. I kafeen er det solboller. Fra 7.april til 12.mai har vi verkstedet "Tid for å så".

Noen har sluppet påskeharen inn på museet og den har lagt egg overalt. Bli med på Påskemysteriet og finn ut hvem som har sluppet påskeharen inn i utstillingen.

Påske på Arkeologisk museum betyr påskequiz i utstillingen, påskemysterium og påskeverksted. I kafeen er det solboller, i tillegg til mye annet godt.

Verkstedet "Tid for å så" er fra kl.12-14, alle får plante frø og ta med dette hjem. Tidsmaskinen tar dere med til steinalderen og vikinghuset.

I utstillingen har vi en egen "Må see"-guide på ulike språk, utforsk Rogalands fortid gjennom et utvalg av unike gjenstander og deres historier. Det finnes også sporløyper eller skattejakt for barn i utstillingen.

I museumskafeen Ask og Embla tilbys det påsmurt og kaker, og museumsbutikken selger gaver, suvenirer, håndarbeidsutstyr til ulike fortidsteknikker, samt fag- og populærvitenskapliglitteratur. 

Museet ligger 5 minutter fra togstasjonen bak fylkeskommunen, og det er soneparkering på 2 timer i gatene.

Del gjerne bilder med oss på sosiale medier #arkeologiskmuseum 

frø arkeologisk museum søndag

'Tid for å så', plant frø i jord og ta med en liten potte hjem.