MENY

Høstferie på Jernaldergården!

Reis tilbake i tid og opplev høst- og høstferien på Jernaldergården.

 

Møt gårdens folk på Jernaldergården. De går i tidsriktige drakter, godt kledde for høst og vær.  Kanskje treffer du på husfruen selv, eller husbonden, smeden, veveren eller noen andre? De fortelle gjerne om sin rolle på gården. 

På Jernaldergården kan du oppdage og utforske livet for 1500 år siden. Prøv vår lærerike bildebingo og sporløype. Dette er aktivitetsark som kan gjøres ute på tunet helt uten blyant. Her brukes sans og kropp for å oppdage og fullføre oppgavene 

I museumskaféen Ask og Embla serveres nystekte lapper, kaker og et utvalg av påsmurt. All mat vi serverer er laget fra grunnen av her på huset.  Museumsbutikken har et godt utvalg av litteratur, gaver, leker og replika av gjenstander. Her kan du finne gaven til den som har alt.  

Jernaldergårdener åpen både lørdager og søndager ut 2020. Billettkjøp gir gratis inngang på Arkeologisk museum innen 48 timer.  

Følg oss på sosiale medier for de siste oppdateringene, og del gjerne bilder med oss på #arkeologiskmuseum #jernaldergården 

Høstferien: Jernaldergården er åpen i høstferien fra 11-15 mandag til fredag, og fra kl.11-15 på lørdag og 11-16 på søndag.  

 

 

Jernaldergården

Har du møtt høvdingen på Jernaldergården?