MENY

Høstferien: ‘Tid for å høste’- sporløype i utstillingen

På museet i høstferien tilbyr vi sporløype tilpasset barn 8 år og opp, og høstferieaktiviteter finner sted på Jernaldergården.

Gjennom hele forhistorien var sesongene viktige, og høsten var tiden for jakt og sanking. Derfor heter det også å ‘høste’, å ta overskuddet fra naturen på en bærekraftig måte.

I høstferien tilbyr vi en liten sporløype i utstillingene med fokus på ‘Tid for å høste’. Vi ber om at alle som besøker museet forholder seg til 1 meters regelen med hensyn til smittevern.

I museumskaféen Ask og Embla serveres nystekte lapper, kaker og et utvalg av påsmurt. All mat vi serverer er laget fra grunnen av her på huset.  Museumsbutikken har et godt utvalg av litteratur, gaver, leker og replika av gjenstander. Her kan du finne gaven til den som har alt. 

Lørdager og søndager ut 2020 er også Jernaldergården åpen, og billettkjøp gir gratis inngang begge steder innen 48 timer. 

Følg oss på sosiale medier for de siste oppdateringene og del gjerne bilder med oss på #arkeologiskmuseum #jernaldergården