MENY

Få forhistorien hjem! Konkurransefrist fredag

Fredag 4. mars er siste frist for å melde seg på konkurransen om å få en museumsformidler hjem, i foreningen, pensjonistklubben eller til barseltreffet.

- Dette er en unik sjanse til å få lære om akkurat det du interesserer deg for. Enten det er et spesielt tema eller historiske fakta fra ditt eget hjemsteds fortid. Vi har hittil ikke dratt ut for å fortelle på denne måten og har stor tro på at det vil være populært, sier museumsformidler Kaja Storaker fra Arkeologisk museum.

Konkurransen er en del av museets nye program som startet i januar, "Museet midt på dagen", som navnet tilsier et musealt opplegg for alle som har anledning på dagtid. I løpet av fem torsdager denne våren blir det derfor anledning til å delta på et omfattende, variert og spennende program, som attpåtil er gratis. Målet er at et liknende program skal starte også til høsten.

Vi bringer forhistorien hjem til deg!
Både privatpersoner og institusjoner kan vinne et skreddersydd formidlingsopplegg hjem til seg. "En ekte og smilende museumsformidler kommer til avtalt sted og har med seg spennende historier," lyder konkurranseteksten.

For å dalta kan du sende følgende på mail til kaja.storaker@uis.no eller levere utfyllt skjema i resepsjonen (fås i resepsjonen på museet)

Navn:
Aldersgruppe:
Litt om hvorfor du / dere fortjener å vinne:
 

Alternativ til datoer det passer deg / dere:

Ønskes et spesielt tema må du / dere skrive det: