Gratis inngang for studenter!

Arkeologisk museum, UiS, åpner dørene på vidt gap for studenter fra UiS. Ansatte på universitetet har siden sammenslåingen hatt fri entré til museets fasiliteter og utstillinger - og rett skal være rett; 8000 studenter fra UiS gis gratis inngang til AM fra og med søndag 1. november - samme dag som 'Runer - fra graffiti til gravstein' åpner.

Som en del av UiS ønsker museet å bli brukt av studentene i større grad, med fasiliter som bibliotek, leseplasser og kafé - sentralt plassert i Stavanger. Men vi ønsker også at studentene skal bli storforbrukere av våre kulturelle tilbud som utstillinger, aktiviteter og foredrag - og gir derfor alle studenter med UiS-studiebevis fri adgang til alle våre utstillinger fra og med 1. november 2009.

Velkommen til Arkeologisk museum!