MENY

Påskeåpent

Vi har åpent i påsken, bortsett fra langfredag og 1. påskedag. Det vil være omvisning i utstillingen "Utferd. Mot vest i vikingtid" hver dag kl 12. I tillegg har vi påskequiz og solboller i kafeen.

På alle åpningsdagene i påsken blir det omvisning i utstillingen «Utferd. Mot vest i vikingtid» klokka 12.00.

Vikingtidsutstillingen bringer deg til den brutale og på samme tid fascinerende vikingtida!
I utstillingen blir du ikke bare kjent med rebelske krigere, men også livet til seks kvinner fra Rogaland: Gudrun, Svåva, Svankvit, Herborg, Sigerlin og Niamh. En husfrue med synske evner, en velkledd dame fra en familie med anselige kontakter og en kvinne med et smykke som bærer på en brutal historie.

Quiz og solbolle
Vi har laget en liten påskequiz som passer godt for barnefamilier som velger å legge påsketuren til museet. Det blir salg av hjemmebakte solboller i kafeen.

Tilbud på polsk
Påskeaften vil vi også ha et eget tilbud til polsktalende.P
åskeaften klokka 13.30 inviterer museumsvert Aleksandra Wiercinska til en reise gjennom Rogalandshistorien ─ fra steinalderen til middelalderen, på polsk. Det var i 2013 registrert 2850 innbyggere med polsk bakgrunn i Stavanger. Vi håper mange av disse vil finne veien til museet lørdag 19. april. Denne første omvisningen på polsk er gratis.

Åpningstid
Påskeprogrammet starter på palmesøndag 13. april (11─16). I påsken er det videre åpent skjærtorsdag 11─16, stengt langfredag, åpent påskeaften 11─15, 1. påskedag stengt og 2. påskedag åpent 11─16.