MENY

Spennende tirsdagsforedrag

Nå er vi klare med en ny rekke tirsdagsforedrag. I høst kan du blant annet høre om arbeidet med Domkirken, årets utgravinger og om yoga i yngre bronsealder. Førskommende tirsdag avslører vi noen av skattene som skjuler seg i vårt magasin.

Nå er høsten her, og med den også våre tirsdagsforedrag. I høst har vi åtte foredrag med et bredt spekter av tema.

Vi går igang allerede tirsdag 7. oktober. Da er det Cora Oschmann, konservator og Åsa Dahlin Hauken, arkeolog som skal avsløre noen av magasinets skjulte skatter og overraskelser.

Arkeologisk museum er i gang med et stort arbeid med å gå gjennom og kontrollere gjenstandssamlingen. God orden og oversikt over hva som befinner seg i magasinet er helt nødvendig for arbeidet som foregår på museet innen forskning, forvaltning og formidling. Kveldens foredrag avslører at det absolutt skjuler seg både skatter og overraskelser det kan være verdt å få med seg!

Alle våre foredrag foregår i vårt auditorium, og starter kl 18.30. Det er gratis inngang. Kafeen er åpen, så kom gjerne innom for kaffe og noe å bite i før foredraget.

De åpne tirsdagsforedragene retter seg mot den delen av publikum som liker å lytte til og kommunisere direkte med foredragsholdere som henter sine emner fra museets virksomhetsområde, men også tilgrensende tema.
Hovedvekten ligger på emner som tar for seg fortiden, naturhistorien og kulturminnevernet.
Foredragene skal være tilgjengelige for et allment interessert publikum og de illustreres vanligvis med bilder, diagrammer etc.

Det er anledning til å stille spørsmål til foredragsholderen eller gi kommentarer til innholdet.

Høstens foredragsrekke