Utstillingene stengt i perioden 25. november – 20. mars

21. mars 2020 åpner vi bronsealderutstillingen «Solkult myter og mystikk – bronsealderkvinna si verd". Under arbeidet med den nye utstillingen vil våre andre utstillinger være stengt. Men vi holder åpent på Jernaldergården i stengeperioden på museet, og det vil være åpen butikk og kafeen på Arkeologisk museum er åpen hver dag mellom 11 og 13.

Ny utstilling om bronsealderen åpner på Arkeologisk museum 21. mars 2020. Bilde av bronsesmykker. Ny utstilling om bronsealderen åpner på Arkeologisk museum 21. mars 2020. Foto: Terje Tveit.

Arbeidet med den nye bronsealderutstillingene er i full gang på Arkeologisk museum. I forbindelse med dette vil alle våre utstillinger være stengt for publikum fra mandag 25. november og fram til den nye utstillingen åpner lørdag 21. mars.

Kafé Ask og Embla har et lunsjtilbud, og vil være åpent for gjester mellom kl. 11 og 13 tirsdag til fredag, og vår musemsbutikk er åpen mandag til fredag 08.30 - 15.00.

Vårt bibliotek har åpent mandag - fredag 09.00 - 15.00 25.november - 16. februar.
Fra 17. februar til 21. mars har biblioteket langåpent på tirsdager.

Mens produksjonen av den nye utstillingen på Arkeologisk museum pågår, vil det bli et ekstra godt publikumstilbud på Jernaldergården. Her er det for første gang åpent i hele desember. I førjulstida på Jernaldergården kan du få høre om skikkelig gamle juletradisjoner og være med på jóleverkstedet hver søndag. Det vil også være åpent tirsdag - søndag fra januar til og med 20. mars.

Vår utleievirksomhet går som normalt, og du kan fortsatt leie våre lokaler til private anledninger eller arrangement i forbindelse med jobb.

Vi har også utvidet vårt skoletilbud på Jernaldergården i desember, og fra januar blir det åpent for klassebesøk på AM igjen. Året starter med at vi får besøk av Den kulturelle skolesekken, og fram til mars tilbys skoleopplegg på steinaldertema.

Jernaldergården har for første gang åpent for skolebesøk hele året.

Museet åpner dørene igjen 21. mars med åpning av utstillingen «Solkult myter og mystikk – bronsealderkvinna si verd"

Åpningstider 25. november - 20. mars

Utstillingene på Arkeologisk
museum er stengt for publikum
fra 25.11.19 til 21.03.20.

Museumsbutikk åpen
mandag - fredag 08.30-15.00

Kafé Ask og Embla er åpen
tirsdag – fredag 11.00 – 13.00

Utstillingsåpning 21.03.2020
«Solkult, myter og mystikk.
Bronsealderkvinna si verd»

Jernaldergården